Diensten

Wat kan Rudy Spaan Schilderwerken voor u betekenen? Kijk hier welke diensten wij leveren.

Binnen- en buitenschilderwerk

Wij verzorgen al uw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande woning, zowel rijwoningen als vrijstaand, appartementengebouw, grachtenpand, landhuis, boerderij, kantoor, winkel, hotel of bedrijfspand: u kunt bij ons terecht. Bij Projecten treft u een kleine selectie van recent door ons opgeleverde werken.

Wandafwerking

Wij verzorgen niet alleen perfect schilderwerk, maar ook een stijlvolle wandafwerking. Daartoe beschikken wij over alle materialen en technieken om te kunnen inspelen op individuele wensen. Vliesbehang, spuiten, sausen met afneembare muurverven: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Het eerste advies is voor elke opdrachtgever dan ook steeds hetzelfde: een afspraak voor een persoonlijk gesprek om tot een juiste keuze voor materiaal en uitstraling te komen.

Spuitwerk

Spuitwerk is een techniek die we steeds vaker toepassen. Spuiten van verf vereist een goede voorbereiding, een regelmatige ondergrond is belangrijk voor een goed eindresultaat. We spuiten alleen met professionele verf en maken gebruik van de beste apparatuur. Dit levert een mooi strak resultaat.

Kleuradvies

Wanneer u gaat schilderen of behangen bent u meestal geneigd om eerst een leuke kleur of motief uit te zoeken. Toch is het beter om eerst goed naar de ruimte te kijken: wat heeft de ruimte nodig? Komt er licht binnen, is de ruimte eigenlijk te smal of juist te breed, heeft u één ruimte waarbinnen u aparte hoekjes wilt creëren, etc. Graag kijken wij hier samen met u naar en maken wij een passend voorstel voor uw te schilderen ruimte.

Houtrotsanering

Houtrotsanering is het plaatselijk vervangen van de slechte delen van houten gevelelementen. Het grootste voordeel hiervan is dat het kostenbesparend werkt. U hoeft immers geen nieuw kozijn te kopen, maar alleen een reparatie te laten verrichten aan onderdorpel of hoekverbinding. Dit geeft een minimum aan overlast en de binnenafwerking blijft doorgaans onaangetast. Na reparatie gaat uw kozijn of ander gevelelement, mits onderhouden, gemiddeld weer ruim 10 jaar mee.

Beglazing

Naast uw schilderwerk kunnen wij ook isolerende beglazing plaatsen voor uw pand, graag informeren wij u over de mogelijkheden.

VVE's

Wij werken ook samen met Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) voor het uitvoeren van onderhoud. Door meerdere panden in één keer te schilderen kunnen we efficiënt werken wat de prijs ten goede komt. Niet alleen het buiten schilderwerk verzorgen wij, maar ook het schilderen van bijvoorbeeld portieken en galerijen.

Wij overleggen graag met u over een geschikte aanpak waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt en houden daarbij altijd rekening met individuele wensen.