Disclaimer

Algemeen

rudyspaanschilderwerken.nl is de website van Rudy Spaan Schilderwerken uit Kampen. De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van Rudy Spaan Schilderwerken. Wij besteden onze uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site op enig moment verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kan dan ook geen rechten worden ontleend.

Werking site

Rudy Spaan Schilderwerken kan niet garanderen dat rudyspaanschilderwerken.nl ononderbroken en foutloos functioneert. Wel doen wij daarvoor onze uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Links naar andere websites

Op rudyspaanschilderwerken.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Rudy Spaan Schilderwerken is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Auteursrechten

Rudy Spaan Schilderwerken behoudt het auteursrecht op alle verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal welke te vinden is via rudyspaanschilderwerken.nl. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van Rudy Spaan Schilderwerken mag zonder schriftelijke toestemming van Rudy Spaan Schilderwerken openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Over deze disclaimer

Rudy Spaan Schilderwerken behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op rudyspaanschilderwerken.nl.

Laatst gewijzigd op 5 december 2018 om 12.08 uur